Annonseprogram i Yandex -nettleseren. Ingen annonser i Android -apper

Adguard er et effektivt annonseblokkeringsprogram for Google Chrome, Firefox, Opera, Yandex Browser og mange andre. Med andre ord er det et fullverdig internettfilter som er i stand til å fullstendig beskytte brukeren mot irriterende reklame som han ser på de mest besøkte internettsidene. Det er ingen hemmelighet at de fleste nettredaktører verdsetter tiden og nervene til brukerne sine, men det er også de som dekker over alle tilgjengelige steder på nettstedet med annonser, noe som gjør det ikke bare uleselig, men praktisk talt uåpnet i nettleseren. For å bekjempe så aggressiv reklamepålegg var det det Gratis versjon av Adguard -programmet ble opprettet, som kan lastes ned gratis fra vår portal ved hjelp av direktekoblingene nedenfor.

Kort programvareegenskaper

Gratis prøveversjon av Adguard har følgende moduler til rådighet:
  • Antibaner(blokkerer alle bannerannonser - både dynamiske og statiske annonseenheter; arbeid med mer enn 20 populære nettlesere støttes);
  • Antifishing(en fullverdig algoritme for å blokkere farlige nettsteder med tvilsom opprinnelse og spre ondsinnede skript);
  • Foreldrekontroll(en populær mekanisme som sikrer sikker bruk av Internett av barn, og beskytter dem mot uønsket informasjon i form av ressurser med erotisk innhold og annet vokseninnhold).

Ytterligere oppmerksomhet bør rettes mot det faktum at programmet umiddelbart etter installasjon og lansering starter arbeidet i automatisk modus, uten å kreve innstillinger fra brukeren, og hvis vi tar hensyn til det faktum at alle kan laste ned Adguard gratis, verdien av slike et program øker betydelig.

Blokker annonser i en hvilken som helst nettleser

Uansett hvor vakker og mystisk de nesten uendelige vidder på Internett er, utgjør de ikke mindre farer enn interessante og nyttige materialer. Derfor foretrekker mange brukere, for å reise raskt og trygt gjennom nettverksplassene, å installere spesialisert programvare på PC -ene sine, som beskytter mot mange online problemer. Men hva du skal gjøre hvis en slik annonseblokkering er installert for bestemte nettlesere og ikke fungerer for annen programvare, oppdateres sjelden ...

I tilfellet Adguard ting er virkelig enklere... Dette programmet krever ikke installasjon av separate plugins og utvidelser, det er egnet for å blokkere annonser i alle kjente nettlesere uten forhåndskonfigurasjon - Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome, Yandex -nettleseren og andre nettlesere vil samhandle med det like effektivt. Det samme gjelder søkemotorer. Bruk den som er mest praktisk for deg for øyeblikket: Google, Rambler, Yandex, Yahoo og andre.

Adguard fordeler:

1. En hyggelig bonus er introduksjonen av en ny mekanisme som nøye overvåker RAM og sporer eventuelle phishing -forsøk på å påvirke integriteten til dine midler i nettbanksystemer;
  2. forhåndsblokkert annonsering i nettleseren fra mange nettsteder letter i stor grad lasting av Internett-sider, og frigjør noe av den lagrede trafikken for andre behov i operativsystemet;
  3. et ekstra beskyttelsesnivå - programmet er fullstendig ikke blokkert av vanlige antivirus og brannmurer, og øker dermed sikkerheten til OS Windows til tider.
  4. Grunnlaget for upålitelige nettsteder for programmet utvides stadig. For sin kvalitetsdannelse samarbeider utviklerne, i tillegg til egen innsats, med kjente kilder som: Malware Domains, Google Safe Browsing og nyttige lister fra Web of Trust. Dermed gjenkjenner Adguard lett nesten alle uredelige og åpenbart ondsinnede ressurser, som bør unngås;
  5. en betydelig produktivitetsøkning når du arbeider med nettsteder (du vil umiddelbart legge merke til at de fleste nettsider lastes inn mye raskere. Dette er fordi Adguard blokkerer reklame, dimensjonale flimrende bannere, distraherende popup-varsler selv før selve siden åpnes foran deg). ..
  6. avansert foreldrekontroll i forhold til konkurrenter (etter installasjonsprosedyren kan du være helt sikker på at barnet ditt ikke vil støte på informasjon som er skadelig for psyken hans. Han vil rett og slett ikke kunne gå inn på et nettsted som er farlig for ham, som vil bli umiddelbart blokkert., fjerner programvaren alle lenker der innholdet inneholder banning, umiddelbart fra listen over materialer som er forespurt i søkemotoren.
  7. utmerket støtte for det russiske språket og muligheten til å kjøpe en utvidet versjon med tilleggsfunksjonalitet (krever kjøp av en lisensnøkkel);
  8. kryssplattform ( gratis Adguard kan lastes ned for Windows, Mac, iOS og Android -enheter).

Listen over nyttige funksjoner i Adguard er ikke begrenset til fordelene ovenfor, fordi det inkluderer også en antisporingsfunksjon... Den lar deg på en pålitelig måte skjule IP-adressen din mens du surfer på nettet, forhindrer tredjeparts informasjonskapsler i å skade operativsystemet ditt, og beskytter personopplysningene dine årlig mot å lekke til Internett (tilleggskonfigurasjon kreves).

Utviklerne skal takkes for at de har opprettet et så enkelt og intuitivt grensesnitt, så vel som for øyeblikket da det er lett å stoppe på harddisken din (vi minner deg om at du kan laste ned Adguard gratis på russisk på linkene nedenfor).

Produksjon: og selv om programmet ikke vil være i stand til å fastslå årsaken hvis nettleseren åpner seg selv med annonser (dette er en konsekvens av virusaktiviteten), vil Adguard imidlertid kunne hjelpe hundre prosent med hvordan du fjerner det permanent annonser i Yandex- eller Google -nettleseren. Derfor, hvis du vil se nettsteder uten det irriterende utseendet til alle slags ukontrollerte varsler og enda bedre beskytte familien din fra bekjentskap med uønsket innhold, vil dette verktøyet hjelpe deg med å implementere intensjonen din raskt og fullt ut. Men du bør også huske at avansert programvarefunksjonalitet er tilgjengelig hvis du har en lisensnøkkel (kjøpt via det offisielle nettstedet).

SKJERMBILD: TEKNISK INFORMASJON:

Utvikler:
Programvareversjon: 6.1.298
Operativsystem: Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP
Russisk språk: det er

Fra og med versjon 14.2 har Yandex Browser mottatt en katalog med anbefalte tillegg, der du kan finne, laste ned og installere nyttige forbedringer. Spesielt er det også forskjellige annonseblokkere som lar deg blokkere bannere, popup-vinduer og andre irriterende elementer.

Hvor kan jeg laste ned Adblock for Yandex.browser og hvordan installere den?

For å laste ned og installere en annonseblokkering i Yandex -nettleseren, må du gjøre følgende:

• Åpne nettleseren og klikk på innstillingsmenyikonet. Vi velger "Tillegg".
  • Velg kategorien "Tillegg" og gå ned. Her må du klikke på lenken "Tilleggskatalog for Yandex.Browser".

• Skriv inn "Adblock" i søkeboksen.

• Du finner kanskje ikke "Adblock" i sin rene form. Imidlertid er det "Adblock Cash" her. Dette er den samme annonseblokkeringen hvis utviklere lover belønninger for å bruke den. Faktisk får du ingenting, og tillegget blokkerer annonser.
  • Å installere "Adblock Cash" er ganske enkelt. Du må klikke på "Legg til i Yandex -nettleseren".

• Klikk deretter på "Installer utvidelse" igjen.

Hvis du vil installere en annonseblokk i nærheten av grensesnittet, er "Adblock Plus" perfekt for dette formålet. Følg disse trinnene for å laste ned og installere det:

• Følg lenken til produktsiden.
  • Velg nettlesertype (det er små ikoner under knappen) og klikk "Installer".

• Klikk deretter på "Installer utvidelse" igjen.

• Start nettleseren på nytt for at endringene skal tre i kraft. Utvidelsesikonet ligger i øvre høyre hjørne.

Hvordan konfigurere Adblock Plus i Yandex -nettleseren?

En ny fane åpnes. 4 seksjoner med innstillinger vil være tilgjengelige her:

• Filterliste;
  • Personlige filtre;
  • Liste over utvidede domener;
  • Generell.

Som standard er den første delen merket "RuAdList + EasyList". Imidlertid må et annet merke settes også. Jo flere filtre som er inkludert, desto mindre sannsynlig er det at et eller annet banner vil kunne krype inn på siden.

Hvis noen diskret reklame ikke plager deg, kan du la den være. For å gjøre dette må du sette det riktige merket.

I kategorien "Personlige filtre" kan du legge til ditt eget filter. Hvordan gjøre det? La oss se på et enkelt eksempel. Banner -URL -en vil være http: //site/ads/banner124.gif, hvor 124 er bannernummeret. Men hver gang siden lastes inn, vil bannernummeret endres, og det er umulig å bruke denne adressen som et filter .. gif, der * er alle bannere. Dette filteret vil blokkere annonser. Men ikke skriv inn andre tegn, siden du i tillegg til annonsering kan blokkere materialet på nettstedet selv. Sett dette filteret inn i linjen og klikk på "Legg til filter".

I kategorien "Liste over tillatte domener" (ikke nettsteder) kan du legge til en bestemt ressurs ved hjelp av en spesiell knapp ved å velge adresselinjen og klikke på Adblock -ikonet.

I kategorien "Generelt" lar vi alt være uendret, siden alle merker er ansvarlige for statistikk og visning av instrumenter.

Deaktivering av annonseblokkering ved hjelp av Adblock Plus som et eksempel

For å deaktivere en hvilken som helst utvidelse i Yandex.Browser, bare velg "Tillegg" fra menyen.

Etter det, i listen over tillegg, må du finne en annonseblokkering eller en annen utvidelse og merke av for "Deaktiver".